• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tot Ce Este Adaugat In Hydra Update!
#1
Operațiunea Hydra oferă o nouă operațiune Hydra Events - răsturnări asupra regulilor jocului clasic ce pot fi jucate pe un set de hărți comunitare noi și întorcabile disponibile pentru moduri ocazionale și competitive. Există mai multe - o campanie completă a misiunii Guardian, o operațiune de monedă ce poate fi actualizată la noul nivel de diamant, o jurnal de operații cu clasamentele prietenilor, posibilitatea de a câștiga extra XP, operațiunile de arme și toate operațiunile Hydra Case.

Evenimentele Hydra sunt moduri unice de joc care sunt disponibile pentru o săptămână la un moment dat. Există trei evenimente Hydra: Jocuri de război, Wingman și Expert în arme. Aceste evenimente sunt disponibile tuturor jucătorilor CS: GO. De asemenea, deținătorii operației Hydra All Access Pass vor putea să câștige un număr suplimentar de XP și să facă progrese către o monedă modernizată și o scădere a elementelor. Reveniți în fiecare săptămână pentru a vedea ce este nou

Vă prietenia pe linie într-un meci rapid 2v2 cel mai bun din 16 de pe hărțile CS: GO's single-bombsite. Presiunea este pe - nu lăsați-l pe pilotul tău!

Cât de adânc este piscina dvs. de arme? Joacă un meci de 5-cel mai bun din 30 cu o răsucire - odată ce cumperi o armă, nu poți să-l cumperi din nou pentru restul meciului. Coordonați-vă cu echipa, distrugeți inamicul din arme și încercați să păstrați cele mai bune opțiuni disponibile!

Atât Wingman cât și Weapons Expert oferă grupuri distincte de competențe competitive exclusiv acestor moduri de joc. Câștigă meciuri și vezi unde stați!

        
        WAR GAMES:
Săriți-vă într-un meci care prezintă schimbări unice în jocul clasic! La finalul meciului, votați la următorul joc de război pentru a juca.

Joacă runde de bombare accidentale cu bombe cu ajutorul unui nou costum de armură disponibil pentru cumpărare în meniul de cumpărare. Ca un tanc, veți face o intrare îndrăzneață când vă ardeți pe teritoriul inamic. Pregătiți-vă să fiți centrul atenției!


Practicați-vă scopul într-o lovitură de șoareci. Sunt garantate să ridice procentul de headshot la 100.


Fiecare omor scade un câine - lucrați cu echipa dvs. pentru a colecta etichetele inamice și pentru a vă recupera propriul. Acțiunile tale marchează puncte pentru echipa ta, așa că lucrează împreună și împingeți pentru victorie!

Ridicați-vă aproape și personal în acest joc de război electrificator. Cu doar un cuțit și o reîncărcare specială Zeus (și cu orice grenade îți poți permite), va trebui să ai mari abilități apropiate pentru a câștiga.
Bazat pe un favorit de fan, acest joc de război transformă gravitatea în jos și acuratețea în sus. Înarmați doar cu un SSG08, un cuțit și reflexele rapide, profitați de acoperire și mobilitate ridicată pentru a elimina inamicul!

Ia-ți timp și țintește-te cu atenție - vei pierde orice lovitură. Concentrați-vă pe precizia perfectă sau dușmani de momeală în fotografii pierdute - apoi terminați-le cu grenade. Lucrurile bune vin la cei care așteaptă.


Redați patru hărți noi și trei care se întorc în comunitate în evenimentele săptămânale Hydra sau în meciurile obișnuite de potrivire pentru jocul casual și competitiv.

[Image: shipped.png]
[Image: thrill.png?v=3]
[Image: agency.png]
[Image: blackgold.png]
[Image: insertion.png]
[Image: austria.png]

Operațiunea Hydra Coin Operațiunea Hydra Coin este afișată oriunde vă este afișat avatarul. Câștigă Operațiunile prin completarea misiunilor și participarea la Evenimente Hydra pentru a face upgrade de la Bronze la Silver, Gold și tot noul nivel Diamond! Operațiunea Hydra Journal Operația dvs. Hydra Journal vă spune povestea jocului dvs. în timpul operației. Vizibil numai pentru dvs., verificați-vă statisticile pentru jocul dvs. competitiv, accesați misiunile dvs. Guardian și vedeți cum vă așezați împotriva prietenilor dvs. în clasament.
[Image: graphic.png] 

  Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)