Create an account

Propuneri dezvoltare comunitate

Salut.
Vin cu cateva propuneri pe care le-am observat/testat/vazut de-a lungul anilor pe comunitatile de gaming din Romania/Alte Tari.
Aceste propuneri sunt doar o lista de idei, nu trebuie sa fiti de acord cu toate/ vreuna si va respect opinia.

1. Propun crearea rubrica pe forum/discord pentru micii/marii influenceri (la inceput de cariera sau cu experienta) prin care acestea sa castige o anumita suma de coins pe forum in urma creari unor videoclipuri care sa ne creasca comunitatea:
Exemplu: 
  Youtube: 
200 + Views + 10 likes -- 10 coins
500 + Views + 15 likes -- 15 coins    (acestea pot fi modificate)
700 + Views + 20 likes -- 20 coins

TikTok:
500 + Views + 5 likes -- 10 coins
1000 + Views + 15 likes -- 15 coins
2000 + Views + 25 likes -- 20 coins

2. Propun crearea Event de tip InviteDiscord prin care jucatorii sa invite jucatori pe discord pentru a marii comunitatea zmbio.
Top:
   1 . Premium 7 zile
   2. 30 Coins                     (Sau avatare  pe forum gratis) ma pot ocupa eu de asta @gogu
   3. 15 coins

3.  Propun implementare comenzi:
/htp  (how to play) - o interfata exact ca cea de la /regulament in care sa-ti explice cum se joaca acest joc
SAU un tutorial pe yt/tk in care sa explicam care este ideea zmbio si cum se joaca intr-un mod pro acest mod de cs1.6 ( Eu nu am un pc asa performant ca as face asta dar imi randeaza o calitatea foarte slaba )

La /vip sa vezi si pretul vip ului 

Pe chat sa apara din cand in cat site ul serverului sau idei legate de concursuri active/ giveawayuri.

4.Pe langa acestea mi-as dori sa ma apuc din nou de creat servere de metin, as vrea sa creez un server PVM si sa-l aduc in comunitate, dar inainte de asta as vrea sa aud parerea voastra daca este o idee buna sau nu, daca trebuie sa pastram comunitatea strict in zona de cs si daca sunt doritori de asa ceva?!
[Image: ZMBIO-COMUNITY-online-video-cutter-com-1.gif]

1.  Adaugarea unei noi rubrici destinata creatorilor de continut mi se pare o idee foarte buna. Pe langa coins acestia ar putea primi si o insigna speciala pe forum + rank special pe discord ( Dupa ce depasesc un anumit numar de urmaritori ) . 

2. Creare unui eveniment de acest tip nu cred ca ajuta foarte mult comunitatea atat timp cat persoanele de pe discord nu sunt familiarizate cu modul de joc sau cu ceea ce se discuta pe discord legat de server. Dar nu cred ca ar fi o idee rea sa incercam. 

3. Informarea pe server consider ca este o idee foarte buna. Mai ales pentru jucatorii noi, un mic info despre "tipsurile" de pe server cred ca i-ar ajuta. 
In loc de pretul vipului cred ca ar fi mai folositor un link direct catre sectiunea premium de pe forum.
Este deja un link catre forumul nostru care se trimite automat la un interval de timp. Dar cred ca ar fi o idee buna sa fie putin modificat si sa mentioneze cateva din concursurile noatre.

4. Aici voi fi foarte scurt si voi spune doar ca nu suport acel joc Laughing .
[Image: lefter.jpg]

1. A mai fost facut un topic si inca este activ dar nu prea a fost interes mare: https://zmbio.ro/showthread.php?tid=271

2. Pentru forum sunt de acord si a mai fost un concurs si vor mai urma, pentru discord nu neaparat atata timp cat discord ramane doar un chat si nimic mai mult.

3. Sunt de acord si am vrut sa fac si ceva de genul unui videoclip, sa vedem daca gasim pe cineva sa aiba timp sa si faca, de text ma ocup eu.

4. Nu stiu cati jucatori activi de metin sunt pe aici, dar este clar ca daca cineva vrea sa joace metin2 nu va cauta acest lucru pe o comunitate care in acest moment are ca baza cs1.6
Sunt de acord cu dezvoltare dar metin are o baza si mai mica de jucatori in momentul de fata decat cs si nu vad cum ar ajuta asta, daca vrei doar ca nostalgie da, dar nu stiu daca merita timpul investit si cati jucatori ar atrage.
[Image: avatar_2.jpg?dateline=1712794830]

Salut, 

Întotdeauna am apreciat propunerile de îmbunătățire a comunității, deci un big gg din partea mea!

1. Așa cum a spus și șefu', e deja un topic asemănător (https://zmbio.ro/showthread.php?tid=271) dar îmi place idea cu adăugarea unui badge + rank pe discord / forum.

2. De acord cu invitațiile pe forum; pe discord e destul de greu având în vedere că un player obișnuit nu prea ar avea ce să facă acolo, având în vedere că nu am văzut pe nimeni pe voice. 

3. Îmi place mult idea de tutorial și aș pune umărul la treaba asta dacă ar aduce mai mulți jucători pe server, având în vedere că CS 1.6 nu mai este un joc frecventabil pentru generațiile tinere (care preferă valorant sau orice alt shooter). Sincer să fiu, cred că un tutorial și un ”tips&tricks” ar ajuta nu numai jucătorii noi, ci și pe cei actuali (de exemplu, eu încă mă chinui să pun un laser ”peste altul” ca zm  Sneezing-face)

4. Nu am nicio experiență cu metin, dar dacă ție îți aduce satisfacție și crezi că poți acoperi necesitățile ”financiare” ce implică implementarea acestui server, be my guest; cine știe, poate zmbio va deveni un hub al jocurilor oldschool Laughing 

Per ansamblu, felicitări pentru inițiativă!

[Image: SIgn2.png]

Hello,

1. Topicul din câte observăm îl avem, dar din păcate nu cred că se implică nimeni în crearea de conţinut. Eventual ar fi o idee de a creşte recompensele.
2. Mi se pare o idee bună invite-urile pe discord, doar că sunt de părere că nu multe persoane vor participa la aşa ceva, chiar şi dacă vor participa, lumea o să rămână strict pe discord şi n-o să se alăture pe forum sau server.
3. Îmi place această idee mult, deoarece sunt mulţi jucători noi pe server care intră, nu ştiu să joace nici cum, nu îi dau de cap şi după ies şi nu se mai întorc niciodată pentru că poate le este prea greu de înţeles modul de joc.
4. Ca jucător/fost jucător de metin din 2009, metinul NU are nici o treabă cu nici un forum. De când joc/am jucat metin, în viaţa mea nu am văzut sau auzit pe cineva să intre pe un forum unde este şi metin. Nu are nici o treabă metinul cu forumul. Metin = server + site + discord.

Mulţumim pentru idei.
[Image: whanq.jpg]

1. Mi se pare o idee minunata pentru creatori de continut mici si pentru a continua sa promoveze serverul incontinuare.
2. Aia cu discordul nu prea e cine stie ce ca na, pe discord e doar un chat unde nu e toata lumea activa.
3. Cea mai buna idee ce trebuia sa se implementeze demult.
4. Nu merge metinul
[Image: SeaCY.gif]

1. O idee buna, mai ales pentru o dezvoltare mai vasta.
2. Pro.
3. Necesara pe server, multora le e lene sa intre pe forum.
4. necesita investitie mare, protectii + multe promovari.. Nu e tocmai o solutie.

Pro  1. 2. 3.     4. nu imi place metin! Beaming-face-with-smiling-eyes
P3trak3

Pentru 2 vom face in curand un concurs pe forum de genul.
Pentru 3 lucrez chiar acum.
Pentru 1 nu vad sa existe interes neaparat in a posta videclipuri de pe server si nu cred ca va atrage pe cineva asta. Pe tiktok oricine poate sa faca lejer 1000 de views cu orice video deci nu trebuie mare bataie de cap, iar pe youtube e mai complicat, ramane de vazut daca primesc mesaje de la doritori nu doar "pro" la propunere voi creea o categorie.

Multumim pentru propuneri.
[Image: avatar_2.jpg?dateline=1712794830]

Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Theme edited with by © spincs for ZmBio Community
DespreTrafic stats