11 hours ago

1. Nick cs: BRANZA
  2. Age: 27
  3. Contact: Discord / Wapp în caz ca îl vreți , îmi dați un mesaj pe discord 
  4. About you: Sunt Tătic  , sunt fan tot ce înseamnă shootings , ( cs 1.6 / cs2 / call of duty )
  5. Have you read the rules?: situ și regnurile din cs1.6 și cs2 am fost ( Admin pe Cs-ul vechi )
  6. Where did you find out about the server?:sunt donator și booster în comunitatea de pe Discord , va am la fallow pe TikTok, Instagram , YouTube!
  7. Why do you think you would be a good fit as an admin?: sunt momente cand nu avem admin online pe server2 , și mai intru acolo cand pe server 1 e lag fiindca sunt prea mulți , dacă sunt online pe orice server 1/2 as putea sa le fac satisfacția jucătorilor la propunere , și promisiunea pe care o fac e ca nu iau decizii fără a ma consulta cu voi Heart
Branză
11 hours ago

1. Nick cs: BRANZA
  2. Age: 27
  3. Contact: Discord / Wapp în caz ca îl vreți , îmi dați un mesaj pe discord 
  4. About you: Sunt Tătic  , sunt fan tot ce înseamnă shootings , ( cs 1.6 / cs2 / call of duty )
  5. Have you read the rules?: situ și regnurile din cs1.6 și cs2 am fost ( Admin pe Cs-ul vechi )
  6. Where did you find out about the server?:sunt donator și booster în comunitatea de pe Discord , va am la fallow pe TikTok, Instagram , YouTube!
  7. Why do you think you would be a good fit as an admin?: sunt momente cand nu avem admin online pe server2 , și mai intru acolo cand pe server 1 e lag fiindca sunt prea mulți , dacă sunt online pe orice server 1/2 as putea sa le fac satisfacția jucătorilor la propunere , și promisiunea pe care o fac e ca nu iau decizii fără a ma consulta cu voi Heart
10 hours ago
Ai fost admin si pe fostul server de cs1.6, activ mai mereu, avem nevoie de admini care sa stea si pe sv2.  Pro
This post was last modified: 10 hours ago by eLLectro.

[Image: 61964c-9a2d4019738b4cbaa8d9a71fee4f4930.webp]
eLLectro
10 hours ago
Ai fost admin si pe fostul server de cs1.6, activ mai mereu, avem nevoie de admini care sa stea si pe sv2.  Pro
This post was last modified: 10 hours ago by eLLectro.

[Image: 61964c-9a2d4019738b4cbaa8d9a71fee4f4930.webp]
9 hours ago
Pro
activ, talent omu meriti

[Image: Ciplexsolo.png]
Cipralex
9 hours ago
Pro
activ, talent omu meriti

[Image: Ciplexsolo.png]
7 hours ago
Proam vazut ca esti destul de activ.
Adelin
7 hours ago
Proam vazut ca esti destul de activ.
7 hours ago
Prosi de la mine baiat cuminte si serios Smiling-face

[Image: bbUNg.gif]
P3trak3
7 hours ago
Prosi de la mine baiat cuminte si serios Smiling-face

[Image: bbUNg.gif]
4 hours ago
Pro

zombies never die!
spincs
4 hours ago
Pro

zombies never die!
4 hours ago
Pro
DeadHunter413
4 hours ago
Pro
4 hours ago
va pup va alea
1
uff ya $$
4 hours ago
va pup va alea
1
4 hours ago
Accepted
This post was last modified: 4 hours ago by spincs.

zombies never die!
spincs
4 hours ago
Accepted
This post was last modified: 4 hours ago by spincs.

zombies never die!
Users browsing this thread: 1 Guest(s)