cerere admin
Titlu: Cerere Admin - stefantzz
Nume pe server: stefantzz
Vârstă: 15 ani
De cât timp joc pe server: Joc de ceva timp și sunt activ aproape zilnic.
Ore aproximative jucate: Aproximativ 20 și ceva de ore.
De ce doresc admin: Doresc să ajut serverul și comunitatea, să mențin ordinea și să îi ajut pe jucătorii care au nevoie de sprijin. Sunt o persoană calmă și serioasă și vreau să contribui la dezvoltarea serverului.
Experiență ca admin: Nu am foarte multă experiență ca admin și încă nu cunosc toate comenzile de bază, însă sunt dispus să învăț și să mă implic cât mai mult.
Pot fi activ pe server și pe forum: Da, pot fi activ atât pe server, cât și pe forum.
Am citit regulamentul: Da.
Contact: Discord - stefan05590_16286 / Steam - același nume ca pe server.
Mulțumesc pentru timpul acordat și sper să primesc o șansă să demonstrez că pot fi un membru util al echipei staff.
Cu respect,
stefantzz
Nume pe server: stefantzz
Vârstă: 15 ani
De cât timp joc pe server: Joc de ceva timp și sunt activ aproape zilnic.
Ore aproximative jucate: Aproximativ 20 și ceva de ore.
De ce doresc admin: Doresc să ajut serverul și comunitatea, să mențin ordinea și să îi ajut pe jucătorii care au nevoie de sprijin. Sunt o persoană calmă și serioasă și vreau să contribui la dezvoltarea serverului.
Experiență ca admin: Nu am foarte multă experiență ca admin și încă nu cunosc toate comenzile de bază, însă sunt dispus să învăț și să mă implic cât mai mult.
Pot fi activ pe server și pe forum: Da, pot fi activ atât pe server, cât și pe forum.
Am citit regulamentul: Da.
Contact: Discord - stefan05590_16286 / Steam - același nume ca pe server.
Mulțumesc pentru timpul acordat și sper să primesc o șansă să demonstrez că pot fi un membru util al echipei staff.
Cu respect,
stefantzz

regulament necitit

Nu ai citit regulamentul.
contra.

![[Image: Ciplexsolo.png]](https://i.postimg.cc/vHxDG65R/Ciplexsolo.png)

Te asteptam cu o alta cerere peste o saptamana!
![[Image: 61964c-9a2d4019738b4cbaa8d9a71fee4f4930.webp]](https://i.ibb.co/JWJJTrK/61964c-9a2d4019738b4cbaa8d9a71fee4f4930.webp)
Users browsing this thread: