ZMBIO.RO

[*]Nick cs: Bogdi
[*]Varsta: 17
[*]Contact:IG:b0gdann08
[*]Despre tine: sunt clasa a 11 a sunt sportiv fac judo de 9 ani imi place sa calatoresc in timpul meu liber imi placec sa ma joc la calculator mai ales pe server abia asteptam sa se deschida un server ca acesta deoarece imi aduce aminte de copilarie si de serverele de pe 1.6 la inceput mi s a parut greu deoarece nu eram obisnuit cu meniul si cu restul chestiilor si am crezut ca nu am sa ma joc mult dar de cand am inteles cum sta treaba a inceput sa imi placa serverul foarte mult 
[*]Ai citit regulamentul?: Da+satana+ , WoLF si Miaunel sunt inaintea la toti adminii"
[*]De unde ai aflat de server?:Mi a aparut pe tiktok 
[*]De ce crezi ca ai fi potrivit ca admin?: Deoarece imi place sa ajut persoanele cu ceea ce pot si sa ajut staff-ul si comunitatea am avut pe la inceput cand ma jucam niste iesiri urate dar le am remediat si chiar am ajutat playeri noi cu informatii si cu credite altsfel data viitoare sa reintre si vreau sa opresc persoanele care nu respecta regulile cand nu este nici un staff deoarece sunt foarte activ 
Pro
din cate am vazut ai inceput sa ti reglezi comportamentul, ramane de vazut cum o se comporti de acum incolo  Death
PRO

Pare ca ti dai interesul in ultimul timp, tine-o tot asa.
Pro, mi-am schimbat părerea pari destul de activ , să o ții tot așa și să-i ajuți pe cei noi
Contra, I don't see you on the server very often—perhaps our schedules just don't align—but regardless, we don't know each other well enough for me to cast my vote.
Nu cred ca te-am vazut vreodată pe server pana acum dar pari destul de activ, cu siguranță doar nu ne-am nimerit.
Am auzit ca ai început să te comporți mai OK, ține-o tot așa și vreau să văd ca ajuți și playerii.
Meriti o șansă

Pro
Pro
zombies never die!
Accepted

Closed
[Image: Semnatura-Bio.jpg]
Users browsing this thread: