ZMBIO.RO

[*]Nick cs:    DoGe
[*]Varsta:     22
[*]Contact:  IG: b_robert_141

[*]Despre tine:   Sunt student in Timisoara, am o gramada de timp liber momentan pana incep munca si in general imi ocup timpu cu fotografiatul si muzica (se poate observa pe instagramul meu), astea-s pasiunile mele pe langa gaming, mi a placut maxim serverul si nu ma asteptam sa ma prinda asa mult. E un sentiment tare ca ma joc acum ce ma jucam cand eram mic pe 1.6. Ar fi tare sa se adauge pe viitor event uri gen, nemesis sau 1 sniper vs toti zombii sa dai oneshot cu sniperul sau ce runde d alea speciale mai erau.

[*]Ai citit regulamentul?:   Da  ,,+satana+ , WoLF si Miaunel sunt inaintea la toti adminii"
[*]De unde ai aflat de server?:   Tiktok - Armaghedon

[*]De ce crezi ca ai fi potrivit ca admin?:   Am calitatile necesare sa ajut playerii si sa i inteleg pe cei carora nu le convin anumite situatii. Dau destul de rar, din fericire, de situatii in care sa fie cineva incapatanat si sa blocheze cu lm sau sa abuzeze de bug uri sau codati fara sa fie admini on, dar si cand am dat am pus pe discord si s a rezolvat rapid. In plus, m-am integrat bine pe server si ma inteleg cu majoritatea jucatorilor ceea ce ma face mai mult sa vreau sa ajut. Am si experienta de sute de ore ca admin pe alte servere, de asta si consider ca nu strica un ajutor in plus din partea mea. 
Pro
meriti
Pro

•Helper.
Meriți o șansă. Foarte activ
Pro
Pro

Mult succes!
PROO 

demon
Prooo
PROOO