Propunere - Creare proiect comunitar Music Lounge
Salutare!
Putem redenumii Muzica & Playlist in Music Lounge. Aceasta poate ramane tot la SPAM ZONE.
Aceasta sectiune va avea nevoie de urmatoarele subforumuri:
! In cazul in care se accepta propunerea, mi-ar face placere sa ma ocup de ea, asa cum am prezentat mai sus.
- Propun adaugarea unei noi sectiuni numita Music Lounge. Acesta va fi ca un proiect practic, o zona in care se vor posta diverse lucruri despre muzica, dar si multe lucruri interactive. Aceasta sectiune ar inlocuii prezenta Muzica & Playlist.
Putem redenumii Muzica & Playlist in Music Lounge. Aceasta poate ramane tot la SPAM ZONE.
Aceasta sectiune va avea nevoie de urmatoarele subforumuri:
- Playlist - Aici fiecare membru are dreptul sa creeze un topic, practic un playlist cu melodiile preferate. (actuala sectiune Muzica & Playlist)
- Dueluri - Aici se vor putea organiza diverse dueluri intre membrii forumului. Fiecare posteaza o melodie iar membrii voteaza melodia care le place mai mult. Ar fi foarte fun & interactiv niste dueluri intre membri.
- Ghiceste artistul/melodia - Aici se vor face jocuri interactive. Spre exemplu la ghiceste melodia, se vor posta niste versuri dintr-o melodie iar membrii trebuie sa ghieasca melodia. La ghiceste artistul, se va lua o poza cu un muzician/trupa o voi blura si cine va ghicii va castiga. Din nou, un mic joculet interactiv la scara mai "larga" pe forumul nostru.
- Noutati - Aici se vor posta diverse stiri din domeniul muzical.
- Artisti si trupe - Aici se vor posta informatii si prezentari ale artistilor/trupelor.
- Cafeneaua Music Lounge - Aici se vor posta discutii pe tematica muzicala, idei de muzica de ascultat in masina de exemplu, s.a.m.d.
! In cazul in care se accepta propunerea, mi-ar face placere sa ma ocup de ea, asa cum am prezentat mai sus.
Mie imi place cum suna, ai un 

![[Image: bbUNg.gif]](https://i.postimg.cc/tgV90wnc/bbUNg.gif)

- Vei primi moderator pe categoriile din Spam zone.
- Ai liber arbitru in tot ce priveste acele categorii, dar pentru decizii mai importante [Ex: delet threads] va trebui sa ne consulti.
- Imi poti lasa un mesaj pe discord [lefter4901] pentru orice intrebare.
![[Image: Semnatura-Bio.jpg]](https://i.ibb.co/1fGqHs5x/Semnatura-Bio.jpg)
Users browsing this thread: