ZMBIO.RO

Va salut, am vazut ca in seara aceasta orice acuzatie falsa impotriva mea, "unii" au pus botul si au crezut, datorita faptului ca orice acuzatie adusa pe nedrept impotriva mea fara nici o dovada clara si toti care nu au dreptul sa comenteze in mare masura au facut o deja, Rog pe SPIN SI ELLECTRO in mod respectuos sa-mi scoata gradul pe care il am, si pe viitor sper sa apara un alt player mai bun ca oricine de pe server!! Va salut cu respect si va doresc tot binele din lume!! Va pup si acceptati ce doriti voi pe server si forum!! Sănătate multă tuturor!!
[Image: k1sig.jpg]
Începi să te victimizezi și faci atât “tam tam” pentru niște lucruri banale . Omul doar și-a spus părerea nu a depus o plângere împotriva ta .. Eu nu înțeleg de unde vii cu exagerările astea. 
Fiecare player își poate susține punctul de vedere , dacă consideră ca s-a produs o nedreptate poate scrie pe forum, pentru asta este creat .
[Image: Semnatura-Bio.jpg]
Haideti sa clarificam situatia, o sa fac un regulament separat pentru discord, fiindca se pare ca lucrurile sunt cam neclare, discord-ul nu este al doilea forum, acolo nu se fac ,,reclamatii playerilor sau membrilor staff, si nici lucruri personale nu se discuta, daca aveti ceva personal de discutat o puteti face in privat nu este nevoie sa vada toata lumea, va rog sa nu se mai intample certuri de genul, am facut server-ul de discord pentru discutii despre server, informatii si discutii libere fiind o aplicatie foarte acesibila pentru telefon, pc, etc.. Aveti un warn de la mine, va rog sa nu se mai repete!
[Image: 61964c-9a2d4019738b4cbaa8d9a71fee4f4930.webp]
Nu stiu ce cauta asta aici, pentru reclamatii ai sectiunea de Reclamatii !
zombies never die!
Users browsing this thread: