1. Nick cs: Heaven
  2. Data si ora: 14 iunie cred
  3. Admin-ul care te-a banat: Lefter
  4. Harta: Nu stiu
  5. Motiv: Wallhack
  6. Dovada: exista

pls unban, promit ca nu mai folosesc nmk, va rog eu inca o sansa, imi pare rau si regret ce am facut eu ❤️ 

va iubesc ❤️
Ultima șansă să ne arăți ca te-ai cumințit  PROOO
Nu prea as vrea sa raspund aici, dar sunt total contra scoaterii banului pentru wallhack, codurile sunt interzise, indiferent daca ai fost / esti membru staff sau player
Contra

Din ce am inteles, nu ai recunoscut la baieti ca jucai cu coduri si pe langa asta ai fost si in staff, daca in staff se joaca cu coduri, ce exemplu esti pentru playeri.
Cum ziceai si tu la inceput " Un membru staff  trebuie sa fie un exemplu"
Pro
Dar daca se mai repeta ban-ul mi se pare o pedeapsa prea buna.
faza e ca as putea primii inca cateva masuri, de exemplu sa stau cu unul dintre voi cu partajarea deschisa sa vedeti ca nu voi folosii nimic pana cand voi fi considerat iar ok, chiar regret chestia asta, am folosit o chestie care nici nu mi dadea avantaj asa de mare si chiar regret

si daca nu o sa fie acceptata, mult succes la server! ❤️
Contra
Indiferent ca iti oferea un avantaj mare sau mic, nu e o scuza, mai ales ca stiai ca nu aveai voie, fiind si membru staff.
Erai cu noi pe discord si tot nu ai recunoscut din prima.. faptul ca erai si staff dupa mine e si mai grav, stiai foarte bine regulile. Imi pare rau, chiar erai un baiat ok dar dupa mine e un Contra
Rejected

Closed
[Image: Semnatura-Bio.jpg]
Users browsing this thread: