Yesterday, 04:38 PM
[*]Nick cs: Grecu.
[*]Data si ora: 11/06/2026 - Pe la vro 14:00
[*]Admin-ul care te-a banat: Lefter
[*]Harta: De_dust_rebuild
[*]Motiv: Mi s-a dat gag prima data pentru ca am facut misto de unu , el ma intrebat cum se pune laseru si iam zis pui laba in consola si ma injurat de toti morti , si dupa a venit Lefter si mi-a dat ban
[*]Dovada: n-am
[/list]
Grecu.
Yesterday, 04:38 PM
[*]Nick cs: Grecu.
[*]Data si ora: 11/06/2026 - Pe la vro 14:00
[*]Admin-ul care te-a banat: Lefter
[*]Harta: De_dust_rebuild
[*]Motiv: Mi s-a dat gag prima data pentru ca am facut misto de unu , el ma intrebat cum se pune laseru si iam zis pui laba in consola si ma injurat de toti morti , si dupa a venit Lefter si mi-a dat ban
[*]Dovada: n-am
[/list]
11 hours ago
Frumos rau , pacat ca nu am avut eu onoarea asta... Din nefericire am fost la munca cand ti ai luat ban

[Image: Semnatura-Bio.jpg]
! Lefter
11 hours ago
Frumos rau , pacat ca nu am avut eu onoarea asta... Din nefericire am fost la munca cand ti ai luat ban

[Image: Semnatura-Bio.jpg]
8 hours ago
În opinia mea, astfel de reacții și comportamente nu au ce căuta pe acest server.
Sidi
8 hours ago
În opinia mea, astfel de reacții și comportamente nu au ce căuta pe acest server.
8 hours ago
Contraai un comportament foarte toxic fata de jucatori / staff s.a.m.d.
Adelin
8 hours ago
Contraai un comportament foarte toxic fata de jucatori / staff s.a.m.d.
8 hours ago
Nu meriti
Cipralex
8 hours ago
Nu meriti
8 hours ago
Cu mine personal ai fost mereu ok, dar te-am vazut de cateva ori sa dai ceva rage prin chat si sa injuri. NU din partea mea
DeadHunter413
8 hours ago
Cu mine personal ai fost mereu ok, dar te-am vazut de cateva ori sa dai ceva rage prin chat si sa injuri. NU din partea mea
7 hours ago
Am observat ca ai petrecut destul de multe ore pe server si, din acest motiv, am decis sa iti mai ofer o sansa de data aceasta. Totusi, vreau sa fie foarte clar: aceasta este ultima sansa. Pe viitor nu vreau sa mai aud de astfel de certuri sau conflicte, pentru ca in caz contrar vei primi ban permanent. Te rog sa respecti comunitatea si sa eviti orice problema de genul acesta.  Closed
This post was last modified: 7 hours ago by eLLectro.

[Image: 61964c-9a2d4019738b4cbaa8d9a71fee4f4930.webp]
eLLectro
7 hours ago
Am observat ca ai petrecut destul de multe ore pe server si, din acest motiv, am decis sa iti mai ofer o sansa de data aceasta. Totusi, vreau sa fie foarte clar: aceasta este ultima sansa. Pe viitor nu vreau sa mai aud de astfel de certuri sau conflicte, pentru ca in caz contrar vei primi ban permanent. Te rog sa respecti comunitatea si sa eviti orice problema de genul acesta.  Closed
This post was last modified: 7 hours ago by eLLectro.

[Image: 61964c-9a2d4019738b4cbaa8d9a71fee4f4930.webp]
Users browsing this thread: 1 Guest(s)