ZMBIO.RO
Propuneri/Sugestii pentru server? - Printable Version

+- ZMBIO.RO (https://zmbio.ro)
+-- Forum: Community servers (https://zmbio.ro/Forum-Community-servers)
+--- Forum: ZM.ZMBIO.RO [ BIO ] (https://zmbio.ro/Forum-ZM-ZMBIO-RO-BIO)
+---- Forum: Propuneri & Discutii server (https://zmbio.ro/Forum-Propuneri-Discutii-server)
+---- Thread: Propuneri/Sugestii pentru server? (/Thread-Propuneri-Sugestii-pentru-server)

Pages: 1 2 3 4

Propuneri/Sugestii pentru server? - spincs - 12-19-2023

Daca aveti propuneri sau pareri, puteti raspunde in acest topic.

RE: Propuneri/Sugestii pentru server? - faneL - 12-29-2023

Sa se scoata posibilitatea sa te blochezi in laser, este imposibil in unele locuri sa ajungi la CT si e o pierdere de timp sa astepti 3 minute pentru cineva. Sa primeasca kick cine face block cu lm.

RE: Propuneri/Sugestii pentru server? - spincs - 12-29-2023

faneL (12-29-2023, 01:36 AM) Sa se scoata posibilitatea sa te blochezi in laser, este imposibil in unele locuri sa ajungi la CT si e o pierdere de timp sa astepti 3 minute pentru cineva. Sa primeasca kick cine face block cu lm.

De acord, dar ce facem pe unele mape unde este cam greu sa te ascunzi de smoker mai ales daca esti singur...

RE: Propuneri/Sugestii pentru server? - Big Smoke - 12-30-2023

O propunere la forum,sa fie o zona de chat unde toti membrii sa se salute intre ei sa vorbim.

RE: Propuneri/Sugestii pentru server? - spincs - 12-30-2023

Big Smoke (12-30-2023, 10:30 PM) O propunere la forum,sa fie o zona de chat unde toti membrii sa se salute intre ei sa vorbim.

Am adaugat.

RE: Propuneri/Sugestii pentru server? - Big Smoke - 01-02-2024

O propunere la forum, la cererile de admin sa putem pune pro cu verde si contra cu rosu.
Update: si cei care au admin sa aibe o culoare specifica la nume, albastru de exemplu.

RE: Propuneri/Sugestii pentru server? - spincs - 01-04-2024

Big Smoke (01-02-2024, 10:14 PM) O propunere la forum, la cererile de admin sa putem pune pro cu verde si contra cu rosu.
Update: si cei care au admin sa aibe o culoare specifica la nume, albastru de exemplu.

O sa urmeze curand, nu era atat de urgent de asta nu am introdus

RE: Propuneri/Sugestii pentru server? - bLn - 02-06-2024

Am observat ca de foarte multe ori sunt admini pe server, dar totusi nu se ofera nimeni sa dea mape la vote...ca urmare apar harti precum brambor, bloodwood etc. iar multi playeri incep sa iasa.
   In consecinta propun ca de acum adminii sa fie obligati sa dea votemap cu 5-10 min inainte sa se termine harta (ca sa nu se incurce cu votul automat), ulterior schimband harta in ultimele minute.
   Asa cred ca reusim sa evitam si incurcatura cu votul automat si evitam momente in care se baga vreo mapa random si raman 12 playeri pe sv...
EDIT: + incercati sa intrebati oamenii pe chat ce mape ar vrea (in afara de top fragger care are o mapa asigurata), astfel poate scapam si de problema cu /rtv-ulHaha)

RE: Propuneri/Sugestii pentru server? - Big Smoke - 02-06-2024

bLn (02-06-2024, 08:29 AM) Am observat ca de foarte multe ori sunt admini pe server, dar totusi nu se ofera nimeni sa dea mape la vote...ca urmare apar harti precum brambor, bloodwood etc. iar multi playeri incep sa iasa.
   In consecinta propun ca de acum adminii sa fie obligati sa dea votemap cu 5-10 min inainte sa se termine harta (ca sa nu se incurce cu votul automat), ulterior schimband harta in ultimele minute.
   Asa cred ca reusim sa evitam si incurcatura cu votul automat si evitam momente in care se baga vreo mapa random si raman 12 playeri pe sv...
EDIT: + incercati sa intrebati oamenii pe chat ce mape ar vrea (in afara de top fragger care are o mapa asigurata), astfel poate scapam si de problema cu /rtv-ulHaha)

De acord!

RE: Propuneri/Sugestii pentru server? - spincs - 02-06-2024

Păi este logic ca admini dacă sunt pe server ar trebuii să voteze , nu cred ca trebuie sa ajungem sa obligam pe cineva, și dacă vedeți ca adminul mai mare nu începe votul în ultimele 5 minute și nici nu răspunde la mesaj dacă îl întrebați, începeți votul ca să nu se încurce cu rtv