ZMBIO.RO
Propuneri/Sugestii pentru server? - Printable Version

+- ZMBIO.RO (https://zmbio.ro)
+-- Forum: Community servers (https://zmbio.ro/Forum-Community-servers)
+--- Forum: ZM.ZMBIO.RO [ BIO ] (https://zmbio.ro/Forum-ZM-ZMBIO-RO-BIO)
+---- Forum: Propuneri & Discutii server (https://zmbio.ro/Forum-Propuneri-Discutii-server)
+---- Thread: Propuneri/Sugestii pentru server? (/Thread-Propuneri-Sugestii-pentru-server)

Pages: 1 2 3 4

RE: Propuneri/Sugestii pentru server? - bLn - 02-17-2024

Ideea nu e rea, dar nu exista plugin de genul special pt biohazard si la fel cum a spus si spin ar fi foarte greu de implementat avand in vedere modul in care este scris bio-ul...dar sincer nu mi se pare atat de greu sa scrii /class o singura data...

RE: Propuneri/Sugestii pentru server? - Lucianovici Striker - 02-17-2024

spincs (02-17-2024, 03:55 PM)
Big Smoke (02-17-2024, 03:52 PM)
Lucianovici Striker (02-17-2024, 03:37 PM) Propun un meniu multifunctional pe tasta "M", cum am atasat o fotografie pe serverul de discord, in acel meniu sa se intalneasca si cel de cumparat arme, elementele extra si chestiile mai speciale, clasa de zombie, meniul vip/admin/spectate/unstuck/ help si toate chestiile esentiale, prin simpla apasare a unui buton sa includa toate chestiile necesare de care jucatorii au nevoie, fotografia este pe discord, puteti cauta pluginul pe net cred, astfel adaugat si un sistem de bani, ca ammo packs, dar numiti "euro" unde sa fie si un cont bancar, /bank sa vezi cat ai /depozit, /withdraw pentru scos, la inceputul fiecarei harti sa primesti 20 de euro, si armele sa coste un buget limitat in acel meniu, sa ma contacteze administratorul pentru pluginuri in caz ca vrea acest lucru sa fie introdus, ca pot arata cum functioneaza.

Oricum ideea redeschiderii servarului a fost pentru a fi exact cum a fost inainte ,orice modificare in plus ar schimba total modul de a juca, gandestete cat te ar incurca atatea functii pe un singur buton,nu e mai simplu sa pui bind uri cu ce ai tu nevoie si sa le accesezi rapid fara sa stai sa citesti fiecare,si gandestete ca nu de fiecare data nimeresti butonul cu functia pe care o doresti.

Oricum eu ma refeream mai mult la chestia cu meniul pe "M" sa fie introdusa, chestia cu banii mi-a venit pe loc, cand mi-am adus aminte de asta de pe un anumit server, dar chestia cu toate meniurile pe "M" mi se pare mult mai buna decat cum e acum.

Oricum eu ma refeream mai mult la chestia cu meniul pe "M" sa fie introdusa, chestia cu banii mi-a venit pe loc, cand mi-am adus aminte de asta de pe un anumit server, dar chestia cu toate meniurile pe "M" mi se pare mult mai buna decat cum e acum.

RE: Propuneri/Sugestii pentru server? - Lucianovici Striker - 02-17-2024

Astfel pentru a distinge atmosfera, propun diverse moduri, Nemesis, Assassin, Sniper, Survivor, nu strica ca 1 runda din 10 sa fie ceva mai interesant, parerea mea, ar mai schimba atmosfera si ar starnii interesul jucatorilor, pe toate serverele mari au fost bagate astea pentru a atrage atentia jucatorilor.

RE: Propuneri/Sugestii pentru server? - majd - 02-17-2024

Lucianovici Striker (02-17-2024, 08:18 PM) Astfel pentru a distinge atmosfera, propun diverse moduri, Nemesis, Assassin, Sniper, Survivor, nu strica ca 1 runda din 10 sa fie ceva mai interesant, parerea mea, ar mai schimba atmosfera si ar starnii interesul jucatorilor, pe toate serverele mari au fost bagate astea pentru a atrage atentia jucatorilor.

nu sever biohazard gen, asta e ideea la el sa fie cat de clasic se poate
oricum cred ca o sa faca spin si server de plugue cu nemessi si toate alea

RE: Propuneri/Sugestii pentru server? - spincs - 02-18-2024

Lucianovici Striker (02-17-2024, 08:18 PM) Astfel pentru a distinge atmosfera, propun diverse moduri, Nemesis, Assassin, Sniper, Survivor, nu strica ca 1 runda din 10 sa fie ceva mai interesant, parerea mea, ar mai schimba atmosfera si ar starnii interesul jucatorilor, pe toate serverele mari au fost bagate astea pentru a atrage atentia jucatorilor.

Cum a spus si majd, deja descrii un server de zombie plague Haha
Nu am spus ca nu e frumos si plag, si am cateva ideei in cap pt viitor, dar asta depinde sa vad cum merg treburile...

RE: Propuneri/Sugestii pentru server? - majd - 02-22-2024

Am eu o propunere, în loc să dați nerf la snooker, nu mai bine dați puțin buff la restu zombiilor(de exemplu mie mi ar plăcea ca witch ul sa aibă mai mult HP gen 800, sa ajungi mai repede la 1k 2k hp, si la restu nu stiu, nu am jucat, oricum din ce am vazut nimeni nu prea mai trece prin lm cu HP sau cu lm peste lm, prea putini) înjurați mă :€

RE: Propuneri/Sugestii pentru server? - voicamarian - 02-22-2024

stati asa nu mai inteleg nimic ce faceti acu? plauge Vip etc , moduri de zm? ca la plauge

RE: Propuneri/Sugestii pentru server? - spincs - 02-22-2024

majd (02-22-2024, 12:09 AM) Am eu o propunere, în loc să dați nerf la snooker, nu mai bine dați puțin buff la restu zombiilor(de exemplu mie mi ar plăcea ca witch ul sa aibă mai mult HP gen 800, sa ajungi mai repede la 1k 2k hp, si la restu nu stiu, nu am jucat, oricum din ce am vazut nimeni nu prea mai trece prin lm cu HP sau cu lm peste lm, prea putini) înjurați mă :€

Vom da buff si la restul, dar smoker ramane asa momentan.

voicamarian (02-22-2024, 01:22 AM) stati asa nu mai inteleg nimic ce faceti acu? plauge Vip etc , moduri de zm? ca la plauge

Cine a spus asta ? Smiling-face

RE: Propuneri/Sugestii pentru server? - bLn - 02-22-2024

daca imi dati nerf la smoker va dau ddos (nu stiu sa aprind un calculator)

RE: Propuneri/Sugestii pentru server? - Big Smoke - 02-22-2024

Propun smoker sa traga prin zid si la stamper sa ii revina abilitatea intr o secundaHaha)