|
Cerere unban Soft - Printable Version +- ZMBIO.RO (https://zmbio.ro) +-- Forum: Community servers (https://zmbio.ro/Forum-Community-servers) +--- Forum: ZM.ZMBIO.RO [ BIO ] (https://zmbio.ro/Forum-ZM-ZMBIO-RO-BIO) +---- Forum: Cerere unban/reclamatii (https://zmbio.ro/Forum-Cerere-unban-reclamatii) +---- Thread: Cerere unban Soft (/Thread-Cerere-unban-Soft) |
Cerere unban Soft - DbrZm - 02-10-2024
RE: Cerere unban Soft - B.A.M. - 02-10-2024 Nu cred ca ai fost banat pe nedrept. Dovada depusa de tine indica faptul ca ai fost banat. nu se vede ceea ce a fost inainte, injurii,etc. Repet: Spincs nu te bana aiurea in tramvai. este un exemplu pentru toti si este foarte respectuos RE: Cerere unban Soft - DbrZm - 02-10-2024 B.A.M. (02-10-2024, 04:05 PM) Nu cred ca ai fost banat pe nedrept. Dovada depusa de tine indica faptul ca ai fost banat. nu se vede ceea ce a fost inainte, injurii,etc. Banul este dat de ieri, nu mai am consola cu chatul ca sa pun mesajele, in schimb toate dovezile puse de mine sunt in postul facut de ieri. Eu vreau doar sa inchei toata disputa dintre mine si spincs, sa ne vedem fiecare de treaba si atat RE: Cerere unban Soft - spincs - 02-10-2024 bLn (02-09-2024, 02:34 PM) Tu ai inceput cearta domnule softZm Deci, nu vreau comentarii aiurea. 1. Nu ai cum sa intri "acasa la cineva" si sa-i ceri socoteala si sa incepi cu jigniri. 2. Daca dau restart la sv nu dau degeaba, dau cand pot si am timp sa lucrez la el si de 100 de ori daca este nevoie, este strict problema fiecaruia daca il deranjeaza sau nu, puteai sa nu mai intri si punct. 3. Din discutii erai frustrat, ai facut spam, adica scriai doua cuvinte si dadeai enter (asta inseamna spam) 4. Cuvintele "creier" "nu va duce oleaca" ce sunt ? Realizezi ca sunt jigniri nu ? 5. Daca te-am facut "retardat" a fost pentru ca te-ai comportat ca unul 6. Fiecare are dreptul sa aleaga pe ce sv joaca, dar din moment ce intri pe sv te supui regulilor, nu trebuie sa-ti dea cineva explicatii (repet daca intra cineva la tine in casa nu-i permiti sa comenteze prost) 7. Am fost baiat fin si ti-am dat gag prima data dar ai continuat, sincer nu cred ca te agreea cineva in felul asta si te trezeai direct cu ban. 8. Am decis sa-ti activez contul tocmai ca am vz ca insisti si sa-ti dau dreptul la replica chiar daca nu meriti. Cu toate acestea fiind spuse, am scris in graba sper ca nu am omis ceva deja am pierdut timp cu explicatia asta desi nu trebuia, am vazut ca ti-ai cerut scuze dar eu n-am de ce sa te iert pentru ca nu-mi pasa sincer, ti-am dat gag si apoi ban doar ca sa nu afectezi starea celorlalti jucatori, daca ceilalti sunt de acord sa te ierte pentru greseli iti voi scoate ban-ul. Inca ceva, daca nu esti de acord cu ce am spus mai sus esti liber sa pleci, multumesc. RE: Cerere unban Soft - Big Smoke - 02-10-2024 Cum sa denigrezi creatorul si dupa sa vii la noi si sa ne ceri scuze )Cand a fost creata comunitatea asta tu nici nu erai pe lume, atata timp cat injosesti adminii si alti playeri e normal sa fii sancționat, incearca sa iti vezi de treaba ta daca mai vrei sa intri vreodata pe aici. Edit:: si decat sa faci posturi aiurea mai bine intra si voteaza zilnic servarul . RE: Cerere unban Soft - DbrZm - 02-10-2024 Accept fiecare parere in parte, nu ma deranjeaza nimic. Vreau doar sa i punem stop acestui topic si sa ne vedem fiecare de treaba. Repet, am multe amintiri pe aceasta comunitate si de aceea vreau sa joc in continuare, nu vreau sa mai am treaba cu nimeni. RE: Cerere unban Soft - Ra. - 02-10-2024 Sincer eu zic sa ii scrii lui spincs in privat, eu cred ca o sa inteleaga ca te-a luat valu, plus ca se vede cat de mult iti place sa te joci pe acest server. De obicei nu sunt probleme de genu, rar vad sa se dea cate un "ban" inseamna ca si tu ai calcat pe bec. Si pentru el e stresant sa intretina serverul sa stii, este o grija in plus in viata de zi cu zi si de aceea acest server iti trezeste tie amintiri frumoase din copilarie datorita efortului lui si a prietenilor lui acest server ne aduce amintiri foarte frumoase tuturor. Eu zic sa vorbesti cu el in privat. RE: Cerere unban Soft - DbrZm - 02-10-2024 Ra. (02-10-2024, 07:11 PM) Sincer eu zic sa ii scrii lui spincs in privat, eu cred ca o sa inteleaga ca te-a luat valu, plus ca se vede cat de mult iti place sa te joci pe acest server. Daca mi-ar da accept, eu as vorbi cu el cu mare drag. EDIT: spincs, daca vrei sa vorbim in pv ca sa nu mai lungim aici discutia, da-mi accept pe discord, ti am trimis cerere. RE: Cerere unban Soft - spincs - 02-10-2024 Ok, începe să votezi server-ul și ți-l scot. |