04-06-2025, 11:03 AM

1. Nick cs: Nutu
  2. Data si ora: Nu am idee, deoarece nu am intrat cateva zile pe server si acum cand sa intru m-am trezit cu ban.
  3. Admin-ul care te-a banat: B.A.M.
  4. Harta: Nu am idee, eram offline.
  5. Motiv: Injurii admin. (nu imi amintesc sa fi vorbit urat cu vreun admin, mai ales sa-l injur de morti. Cu jucatori m-am mai certat, e un joc nu putem sa fim sfinti, dar nu stiu sa fi jignit niciodata un admin)
  6. Dovada: https://imgur.com/a/3XUv4gW
SHERY
04-06-2025, 11:03 AM

1. Nick cs: Nutu
  2. Data si ora: Nu am idee, deoarece nu am intrat cateva zile pe server si acum cand sa intru m-am trezit cu ban.
  3. Admin-ul care te-a banat: B.A.M.
  4. Harta: Nu am idee, eram offline.
  5. Motiv: Injurii admin. (nu imi amintesc sa fi vorbit urat cu vreun admin, mai ales sa-l injur de morti. Cu jucatori m-am mai certat, e un joc nu putem sa fim sfinti, dar nu stiu sa fi jignit niciodata un admin)
  6. Dovada: https://imgur.com/a/3XUv4gW
04-07-2025, 04:59 PM
Eu nu vad nimic pe link-ul cu poza, am nevoie de steamid sau de ip, mie nu-mi apare că ai ban.

░░░░░░░██████╗░███████╗██████╗░
░░██╗░░██╔══██╗██╔════╝██╔══██╗░
██████╗██████╔╝█████╗░░██████╔╝░
╚═██╔═╝██╔══██╗██╔══╝░░██╔═══╝░
░░╚═╝░░██║░░██║███████╗██║░░░░
░░░░░░░╚═╝░░╚═╝╚══════╝╚═╝░
spincs
04-07-2025, 04:59 PM
Eu nu vad nimic pe link-ul cu poza, am nevoie de steamid sau de ip, mie nu-mi apare că ai ban.

░░░░░░░██████╗░███████╗██████╗░
░░██╗░░██╔══██╗██╔════╝██╔══██╗░
██████╗██████╔╝█████╗░░██████╔╝░
╚═██╔═╝██╔══██╗██╔══╝░░██╔═══╝░
░░╚═╝░░██║░░██║███████╗██║░░░░
░░░░░░░╚═╝░░╚═╝╚══════╝╚═╝░
04-07-2025, 10:16 PM
Având în vedere faptul ca adminul nici măcar nu a adăugat acest ban în banlist și nici nu a prezentat vreo dovadă, vei primi unban fără probleme .
Closed

[Image: Semnatura-Bio.jpg]
! Lefter
04-07-2025, 10:16 PM
Având în vedere faptul ca adminul nici măcar nu a adăugat acest ban în banlist și nici nu a prezentat vreo dovadă, vei primi unban fără probleme .
Closed

[Image: Semnatura-Bio.jpg]
Users browsing this thread: 1 Guest(s)