02-09-2024, 01:13 AM
Datorita faptului ca avem mult prea multe cereri am decis sa setam o limita de 30 de ore pe server inainte de a face cerere, va multumim.
Verificati orele daca apasati click aici.

• Pentru admin trebuie sa cititi si sa intelegeti regulamentele click pentru a citi.
  • Trebuie sa votati serverele periodic si cel putin si inainte sa faceti cerere (dureaza 3 min) click aici.
  • Activitatea este luata in considerare, drept urmare daca sunteti acceptat trebuie sa indepliniti un minim de activitate pe forum/server.
  • Nu faceti cerere daca vreti admin doar ca sa schimbati mapa.
  • Daca a-ti fost respins intr-o cerere, puteti reveni cu o noua cerere dupa cel putin 1 saptamana.
This post was last modified: 03-23-2024, 12:04 PM by eLLectro.

░░░░░░░██████╗░███████╗██████╗░
░░██╗░░██╔══██╗██╔════╝██╔══██╗░
██████╗██████╔╝█████╗░░██████╔╝░
╚═██╔═╝██╔══██╗██╔══╝░░██╔═══╝░
░░╚═╝░░██║░░██║███████╗██║░░░░
░░░░░░░╚═╝░░╚═╝╚══════╝╚═╝░
spincs
02-09-2024, 01:13 AM
Datorita faptului ca avem mult prea multe cereri am decis sa setam o limita de 30 de ore pe server inainte de a face cerere, va multumim.
Verificati orele daca apasati click aici.

• Pentru admin trebuie sa cititi si sa intelegeti regulamentele click pentru a citi.
  • Trebuie sa votati serverele periodic si cel putin si inainte sa faceti cerere (dureaza 3 min) click aici.
  • Activitatea este luata in considerare, drept urmare daca sunteti acceptat trebuie sa indepliniti un minim de activitate pe forum/server.
  • Nu faceti cerere daca vreti admin doar ca sa schimbati mapa.
  • Daca a-ti fost respins intr-o cerere, puteti reveni cu o noua cerere dupa cel putin 1 saptamana.
This post was last modified: 03-23-2024, 12:04 PM by eLLectro.

░░░░░░░██████╗░███████╗██████╗░
░░██╗░░██╔══██╗██╔════╝██╔══██╗░
██████╗██████╔╝█████╗░░██████╔╝░
╚═██╔═╝██╔══██╗██╔══╝░░██╔═══╝░
░░╚═╝░░██║░░██║███████╗██║░░░░
░░░░░░░╚═╝░░╚═╝╚══════╝╚═╝░
Users browsing this thread: 1 Guest(s)