Admin-ul care te-a banat:nu m-a banat, mi-a dat gag (magicFsd)
Harta:lila
Motiv:mi-a dat gag ca eram prea smecher si le era frica de mine si a zis ca poate daca imi da gag au o sansa sa ma bata ca nu mai aveam cum sa iau de pe shop
Dovada: pai ce dovada sa dau, vrei ss la score cand ii spargeam pe astia?
Admin-ul care te-a banat:nu m-a banat, mi-a dat gag (magicFsd)
Harta:lila
Motiv:mi-a dat gag ca eram prea smecher si le era frica de mine si a zis ca poate daca imi da gag au o sansa sa ma bata ca nu mai aveam cum sa iau de pe shop
Dovada: pai ce dovada sa dau, vrei ss la score cand ii spargeam pe astia?
Bro, te cunosc demult, te respect si iti inteleg tactica si faza cu "sezi" "culcat", da de la un timp ai luat-o putin razna si incepeai sa injuri. Gag-ul a fost pe un motiv intemeiat.
This post was last modified: 01-21-2024, 08:20 PM by magicFsd.
Bro, te cunosc demult, te respect si iti inteleg tactica si faza cu "sezi" "culcat", da de la un timp ai luat-o putin razna si incepeai sa injuri. Gag-ul a fost pe un motiv intemeiat.
This post was last modified: 01-21-2024, 08:20 PM by magicFsd.
Xramy123 (01-21-2024, 08:33 PM) Conform ca a fost motiv intemeiat. Nu a fost pentru gag. La un momendat facuse pe toata lumea jeguri. Se poate verifica in consola.
Ia verifica consola si zi-mi ce am scris ca eu am uitat
Xramy123 (01-21-2024, 08:33 PM) Conform ca a fost motiv intemeiat. Nu a fost pentru gag. La un momendat facuse pe toata lumea jeguri. Se poate verifica in consola.
Ia verifica consola si zi-mi ce am scris ca eu am uitat