Deja s-a ajuns la un nivel incat numai ai ce discuta, doar sa-l aprobi ce zice x y ca e vechi in staff.... Este a doua oara cand am dreptate si respectivul Lefter imi aduce acuzatii grave asupra mea ca eu am facut ce zice x si y fara ca x si y sa aduca dovezi clare ca as fii facut asa ceva... Lefter a inceput sa ma ia pe sus ca de, are grad mare si ce sa vezi? Vine un copil fara alocatie , se plange ca nu ii platesc eu pensia alimentara si sare Lefter ca vrea el sa o plătească... Urat.. Lasa ma ca o platesc eu daca am de platit nu te baga ca ai grad mare si pui botul la o femeie care zice "te vreau", dar tu nu ai cu ce! Ma înțelegi? Nu este prima data când te iei de mine lefter, gradul pe care il ai nu faci ce vrei cand vrei cu cine vrei! Spin si ellectro au un cuvânt de spus nu tu, care ai aparut din umbra si vrei sa pari, batman inventat de Van damme! Nu iti lua aere si respecta gradul superior, nu te mai da si asculta la toti care iti canta tie si nu ti se mai scoala! Nu suntem noi de vina ca altii canta si tie iti ramane moarta! Înțelegi? Pe Cipralex il stimez, este admin vechi si tu ti ai luat grade ca de asa este in România, sunt mai sus ca el, il iau la... A... Niciodată!! Gradele si pozitia pe care o ai iti arata ca in viata nu cu grade se castiga Respectul!! Orice in viata se plateste! Nu vreau sa fiu răutăcios, dar Cipralex are dreptate, haideti sa aplicam regulile din regulament ca nu le-am facut eu si sunt pentru toti!! Cine a gresit sa plateasca! Iar vinx sa se duca dupa tata, daca cauta anturaje... Numai acceptati asa specimene neautorizate vietii!! Astia merita ingropati de vii!! Va salut!! O seară frumoasă tuturor!