01-05-2025, 05:08 PM
[*]
Nick cs:zapp

[*]Date si ora:
[*]Admin-ul care te-a banatConfused// Whanq
[*]Harta:
[*]Motiv: am primit gag pentru ca am zis sezi dar. Gând zice hiena sezi sau culcat pe ăla nu îl vezi osa te vadă Dumnezeu într-o bună zi 
[*]Dovada:
This post was last modified: 01-05-2025, 05:09 PM by Zapp.
Zapp
01-05-2025, 05:08 PM
[*]
Nick cs:zapp

[*]Date si ora:
[*]Admin-ul care te-a banatConfused// Whanq
[*]Harta:
[*]Motiv: am primit gag pentru ca am zis sezi dar. Gând zice hiena sezi sau culcat pe ăla nu îl vezi osa te vadă Dumnezeu într-o bună zi 
[*]Dovada:
This post was last modified: 01-05-2025, 05:09 PM by Zapp.
01-05-2025, 06:43 PM
Te salut,

Am mai spus-o și o repet, nu suntem câini să ne spui "şezi".
Eu când sunt pe server, Hiena nu spune nimic greşit. Dacă ar face-o, l-aş atenţiona să nu o mai facă sau am discuta în privat legat de acest subiect. Dacă te mai jigneşte în vreun fel, te rog să îi faci reclamaţie aici pe forum cu dovezile necesare.
Ai primit gag 10 minute pentru că ai jignit 2 playeri în runde diferite pentru faptul că îi omori şi le spui "şezi". Nu e frumos Smiling-face Pe lângă asta, pe grupul de discord s-au mai postat ss-uri cu limbajul tău colorat.

[Image: whanq.jpg]
Whanq
01-05-2025, 06:43 PM
Te salut,

Am mai spus-o și o repet, nu suntem câini să ne spui "şezi".
Eu când sunt pe server, Hiena nu spune nimic greşit. Dacă ar face-o, l-aş atenţiona să nu o mai facă sau am discuta în privat legat de acest subiect. Dacă te mai jigneşte în vreun fel, te rog să îi faci reclamaţie aici pe forum cu dovezile necesare.
Ai primit gag 10 minute pentru că ai jignit 2 playeri în runde diferite pentru faptul că îi omori şi le spui "şezi". Nu e frumos Smiling-face Pe lângă asta, pe grupul de discord s-au mai postat ss-uri cu limbajul tău colorat.

[Image: whanq.jpg]
01-07-2025, 02:41 PM
Cand faci cuiva o reclamatie incearca sa faci poze.. ori un video.. cu momentul intamplarii..
This post was last modified: 01-07-2025, 02:42 PM by xGen_MRG.

[Image: ZMBIO-COMUNITY-2-1.gif]
xGen_MRG
01-07-2025, 02:41 PM
Cand faci cuiva o reclamatie incearca sa faci poze.. ori un video.. cu momentul intamplarii..
This post was last modified: 01-07-2025, 02:42 PM by xGen_MRG.

[Image: ZMBIO-COMUNITY-2-1.gif]
01-14-2025, 11:48 PM
Un lucru banal după părerea mea, nu zic că trebuia să-ți de-a gag neapărat, dar poate ai întrecut în vreun fel măsura.

░░░░░░░██████╗░███████╗██████╗░
░░██╗░░██╔══██╗██╔════╝██╔══██╗░
██████╗██████╔╝█████╗░░██████╔╝░
╚═██╔═╝██╔══██╗██╔══╝░░██╔═══╝░
░░╚═╝░░██║░░██║███████╗██║░░░░
░░░░░░░╚═╝░░╚═╝╚══════╝╚═╝░
spincs
01-14-2025, 11:48 PM
Un lucru banal după părerea mea, nu zic că trebuia să-ți de-a gag neapărat, dar poate ai întrecut în vreun fel măsura.

░░░░░░░██████╗░███████╗██████╗░
░░██╗░░██╔══██╗██╔════╝██╔══██╗░
██████╗██████╔╝█████╗░░██████╔╝░
╚═██╔═╝██╔══██╗██╔══╝░░██╔═══╝░
░░╚═╝░░██║░░██║███████╗██║░░░░
░░░░░░░╚═╝░░╚═╝╚══════╝╚═╝░
Users browsing this thread: 1 Guest(s)