Sugestie kaen
Dacă nu ne putem întoarce la infinite clip. Propun adăugarea unor arme noi în shop chiar, precum NEGEV, M249, AUTOMATĂ CT/T. Evident cu un damage decent. O altă implementare nice, este aceea de “Extended clip”. Ce face? Îți mărește capacitatea încărcătoarelor PER runda. De exemplu ak47 le are 30 de gloanțe. După cumpărarea acestui “extended clip” să aibă 45, sau 50.
1: la ce spam o sa fie de Negev eu nu cred ca are mare sens sa fie băgate, bagi 3 oameni într-o cameră care dau spam si aiaie. Sau daca le baga, sa fie într-un “weapon shop” cu credite, POATE ar avea sens
2: mi se pare chiar interesanta idea de extended clip
2: mi se pare chiar interesanta idea de extended clip
Arme noi vom adauga cu siguranta intr un meniu separat, de unde sa le puteti cumpara cu credite. Dar inainte de asta trebuie sa le testam ca sa fim siguri ca nu vom avea probleme.
![[Image: Semnatura-Bio.jpg]](https://i.ibb.co/1fGqHs5x/Semnatura-Bio.jpg)
Dacă nu ne putem întoarce la infinite clip. Propun adăugarea unor arme noi în shop chiar, precum NEGEV, M249, AUTOMATĂ CT/T. Evident cu un damage decent. O altă implementare nice, este aceea de “Extended clip”. Ce face? Îți mărește capacitatea încărcătoarelor PER runda. De exemplu ak47 le are 30 de gloanțe. După cumpărarea acestui “extended clip” să aibă 45, sau 50.
vere esti prost rau smfm, cum pula mea sa-mi bag pl sa pui gloante in plus ca n-ai cum vere
t/c
zombies never die!
Users browsing this thread: