ZMBIO.RO

1. Nick cs: Rarii
  2. Contact: raressabr (Discord)
  3. Suggestion:

1. Nu stiu care sunt viziunile ownerilor asupra serverului in viitor, dar cred ca implementarea unui sistem de grind cu mai multe praguri in nivel pentru clasele prezente de infectati cat si de human este necesara. Din punctul meu de vedere este foarte nebalansat la momentul actual sistemul, iar economia nu este calibrata. Serverul are potential, dar ca jucator nou este frustrant sa mori in cateva secunde.

2. Conceperea unei liste de reguli complexe pentru a controla mai bine stitlul de joc si pentru a fi placut pentru toata lumea
     (un exemplu ar fi: mai sunt 2 oameni in viata si 30 de infectati, dar doar 4 dintre ei ataca oamenii, iar restul se plimba pe harta --> ar fi placut din perspectiva oamenilor ca toti infectatii sa atace, runda se poate termina mai repede, iar dintr-o perspecitva generala, desi e frustrant sa fi infectat toata runda, daca as fi in locul oamenilor mi-ar conveni sa fiu atacat pentru a-mi creste creditele. Altfel timpul rundei se termina si totul se ia de la capat, cei care nu au o ascunzatoare absolut inaccesibila de catre infectati vor deveni infectati, iar cei care au o ascunzatoare cum am mentionat vor sta degeaba pentru ca nimeni nu-i ataca)
    Astept pareri din partea tuturor asupra sugestiilor mele. Spor la joaca!
Ai reușit să spui aproape nimic, în tot ce ai scris. Economia este foarte bună construită. Faptul ca nu faci de la lvl 1, 10k credite e un lucru bun, pentru ca te face sa simți gameplay u în toate fazele acestuia. Cat despre regulile acelea, sunt bine venite dar vin la latitudinea lor.
Apreciez feedback-ul, totusi cred ca am punctat destul de bine sugestia 1. Cat despre economie, tin sa mentionez ca nu vreau sa faci 10k credite la nivel 1, dar nici sa ies pe minus pe o seara de joaca, in conditiile in care iti cumperi doar lasere si cateodata seringa, cum este in cazul meu.

O seara frumoasa in continuare!
este ok sistemul.
zombies never die!
Users browsing this thread: