Create an account

ABUZ ADMIN

L-as și eu asta rapid aici, ca am primit și ban pe discord și mi-au șters și pozele de pe discord, dacă tot vreți sa fiți owneri corecți, fiți cu toată lumea , nu ii mai pupați în cur pe aia care va donează 10euro și sa ii lăsați sa abuzeze cum au ei chef, spor la server.

Parerea mea este ca te-ai saturat de pustietatea si de lumea falsa pe care ti-ai creato in jurul acelui joc "metin2", nu ai cu cine sa mai joci si toti cei 50 de prieteni pe care ii ai pe server au crescut mari si nu se mai joaca cu tine.
In schimb ai decis sa faci si tu un 10 euro curati.
Ti-a stricat Lefter planurille in schimb si ai decis din nou ca un om inteligent ce esti sa-ti iei jucariile si sa pleci, asteptand sa arati tuturor adevarata noastra fata si ce teoriile conspiratiei exista pe server intre owneri si admini Grinning-face

Atata timp cat las botii noaptea sa se farmeze pe ei, credema ca nu este nimic impotriva regulamentului, daca vreodata se schimba asta am sa las un anunt, sa nu uiti sa lasi un follow, am ras bine in seara asta Laughing))
[Image: avatar_2.jpg?dateline=1712794830]

domnule poker.
tin sa te anunt pe aceasta cale ca nu e nimeni pupincurist si avar dupa bani asa cum spui tu...nu am pomenit de cand sunt pe acest server sa imi ceara careva bani pentru indiferent de ceea ce ofera aceasta comunitate, in schimb am primit doar sprijin si multe alte beneficii...GRATIS...neoferind nimic in schimb..poate doar seriozitate si sprijin pentru aceasta comunitate care a avut incredere in mine sa imi ofere putere,aici, nestiind cine sunt si ceea ce am facut, fac si ceea ce voi face..AU AVUT INCREDERE NU CERINTE DE 10 E cum spui dumneata

macar si-a pus avatar si link cu orele jucate)))
[Image: 6LrcT30.gif]

Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Theme edited with by © spincs for ZmBio Community
DespreTrafic stats