Salut,
Întotdeauna am apreciat propunerile de îmbunătățire a comunității, deci un big gg din partea mea!
1. Așa cum a spus și șefu', e deja un topic asemănător (
https://zmbio.ro/showthread.php?tid=271) dar îmi place idea cu adăugarea unui badge + rank pe discord / forum.
2. De acord cu invitațiile pe forum; pe discord e destul de greu având în vedere că un player obișnuit nu prea ar avea ce să facă acolo, având în vedere că nu am văzut pe nimeni pe voice.
3. Îmi place mult idea de tutorial și aș pune umărul la treaba asta dacă ar aduce mai mulți jucători pe server, având în vedere că CS 1.6 nu mai este un joc frecventabil pentru generațiile tinere (care preferă valorant sau orice alt shooter). Sincer să fiu, cred că un tutorial și un ”tips&tricks” ar ajuta nu numai jucătorii noi, ci și pe cei actuali (de exemplu, eu încă mă chinui să pun un laser ”
peste altul” ca zm :sneezing-face
4. Nu am nicio experiență cu metin, dar dacă ție îți aduce satisfacție și crezi că poți acoperi necesitățile ”financiare” ce implică implementarea acestui server, be my guest; cine știe, poate zmbio va deveni un hub al jocurilor oldschool
Per ansamblu, felicitări pentru inițiativă!