voicamarian (03-03-2024, 02:19 PM) bai tot Reclmatie pt gag zi ms ca nu va dat banned ca meritati , poate va dau eu ban personal pentru Reclmatie facuta la misto ! Contra cerere facuta la misto vai de voi...
faza amuzanta ca pe servar se injura cam mult si uni nu meritati gag meritati ban 2 zile sa va invatati minte !
Contra
Salut hater mic. Explica mi si mie UNDE AM JIGNIT/DENIGRAT/INJURAT etc. pe cineva anume ? sau asa se face aici, se abuzeaza de putere ampulea si nimeni nu primeste nicio sanctiune in afara de noi jucatorii total aiurea? "reclamatie pentru gag"... ori tu ai admin de 2 3 zile si habar nu ai ce inseamna sa folosesti comenzi aiurea pe jucatori ori esti mana n mana cu big fum

inseamna ca aici regulamentul e scris asa sa fie doar ca de respectat.. canci ! NU SUNTETI EXEMPLE PENTRU JUCATORI CU ASA REPLY uri !
Si unde vezi tu in primul rand ca acest topic are titlul "CERERE" ... eu am reclamat o faza petrecuta in timpul jocului pentru care am fost sanctionat TOTAL AIUREA, indiferent ca e GAG BAN DESTROY ETC TOT SANCTIUNE E ! ASA CA NU E VAI DE NOI CI VAI DE TINE CA HABAR NU AI CE VORBESTI !Te pup din mers
Si daca e sa mi dea cineva ban da mi tu ca s a micsorat salariu pe uk si iti versi nervii pe aici ! LASA UN GRAD SUPERIOR CELUI IN CAUZA SA RASPUNDA NU TU CARE HABAR NU AI DE ADMINAT/AMXMODX ! Cineva care eventual e capabil sa gestioneze o situatie exact cum trebuie si SA AIBE ACCES IN LOG urile SERVER ului !